Ergo TTL luppglasögon

Ergo TTL luppglasögon

Admetecs banbrytande Ergo TTL luppglasögon skapar maximal arbetskomfort och precision, samtidigt som de ger förutsättningar för en neutral och ergonomiskt korrekt arbetshållning. Genom avancerad optisk teknologi skapas en 45 graders vinkling nedåt av synfältet vilket gör att du kan arbeta med rak nacke och rygg i en ergonomiskt korrekt arbetsposition. Detta ger dig en förbättrad arbetshållning som förebygger förslitningsskador i nacke och rygg.

Upptäck ett helt nytt arbetssätt med synergonomi i fokus. Med förstklassig skärpa och många valalternativ avseende förstoringsgrad passar dessa luppar utmärkt till tandläkare, men kan med fördel även användas inom andra professioner. 

Genom gedigen produktutveckling kombineras optimal skärpa och lättviktsdesign. Lupparna finns tillgängliga med 6 olika förstoringsgrader.

Vikt: från 45 g inkl båge. 

Ergo TTL luppglasögon finns tillgängliga 6 olika förstoringsgrader:
3x, 4x, 5x, 6x, 7.5x och 10x. Våra återförsäljande optiker har många års erfarenhet av att arbeta med luppsystem och synergonomi. Ta kontakt med din närmaste återförsäljande optiker för mer information samt för att boka en synundersökning.
Admetecs luppsystem återförsäljs enbart genom legitimerade optiker med specialisering inom synergonomi.


© Copyright Ergoluppar. All Rights Reserved.